Sneakerboyz Theatertour

Media-uitingen

Roy Julen staat bekend als de sympathieke hoofdchoreograaf van tv programma’s als o.a. So You Think You Can Dance, The ultimate dance battle en The Voice van Vlaanderen. Naast tv programma’s en films is ook theater een passie van Roy en heeft hij al mogen choreograferen voor internationale hit musicals van Joop van den Ende en Albert Verlinde. In 2016 gaat hij een nieuwe uitdaging tegemoet namelijk zijn eigen theatertour.

The Fabulous Sneakerboyz speelt zich af in een sneakerwinkel waar sneakerverkoper, Roy Julen, samen met The fabulous sneakerboyz, op zoek gaat naar de ware liefde aan hand van de sneakers die hun klanten dragen.

We zullen in de sneakers van choreograaf Roy Julen komen te staan en zien hoe de liefdesverhalen samen komen met 5 sneakerboyz genaamd de Shy Guy, Momma’s Boy, The Player, The Richkid en de friendzone kid. Een ware sensatie waar liefdesverhalen vertaald worden in dans.

Van spectaculaire hiphop moves tot kippenvel momenten in de moderne dans stukken met een vleugje humor en dit allemaal in avondvullende voorstelling waar je nog lang over kan doorpraten met vrienden, collega’s of je geliefde.

Roy Julen heeft aan mij gevraagd om Sneakerboyz Theatertour volledig vorm te geven. Het was een lang proces, het heeft ongeveer 1 jaar geduurd. Het eindresultaat bestaat uit een website, posters en social media-uitingen en is hieronder te zien!